fysio heesakkers

Fysiotherapie Westerhoven

Fysiotherapie Westerhoven is een webpagina van Fysio- en Manuele Therapie Heesakkers. Medische trainingstherapie, Medical Taping concept, Perfect pilates training, Therapeutisch zwemmen, Psychosomatische therapie, Mc Connell therapie, Back to golf, Arthrokinetische mobilisatie en looptherapie zijn een aantal van de vele therapieën die door Fysio- en Manuele Therapie Heesakkers aan u kunnen worden gegeven. Door een uitgebreide screening wordt voor u de juiste therapie bepaald.


fysiotherapie Westerhoven

Manuele Therapie Westerhoven

De manuele therapeute Yvonne van Daal heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Niet enkel manipulaties maar ook Muscle Energy en medische trainingsprincipes worden toegepast. Meer informatie hierover vindt u op de website van NAOMT. www.naomt.nl

U kunt met veel lichamelijke klachten naar een Manueel Therapeut. Wanneer u hoofd- en nekpijn heeft die gepaard gaan met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom of bij nek- en schouderklachten waarbij u uitstraling heeft tot in de armen bezoekt u onze manuele therapeut. Maar ook bij klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn, of bij lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen en bepaalde vormen van duizeligheid waar u met name last van krijgt wanneer u uw nek beweegt. Allerlei lichamelijke klachten kunnen worden behandeld.

 

Afspraak maken

In het kader van de DTF (Direct Toegankelijkheid Fysiotherapie) kunt u zonder tussenkomst van een huisarts een afspraak met ons maken. Een screening bepaalt in dat geval de mogelijkheden van behandeling.

fysio heesakkers